Ohita

Uutisarkisto

Clarion tuo huippusuositun tapahtumakonseptin Suomeen – Jätkäsaareen piilotetaan kiirastorstaina 50 kultamunaa

Suomeen saapuva hotellibrändi Clarion järjestää kiirastorstaina pääsiäismunajahdin Helsingin Jätkäsaaressa. Eri puolille Jätkäsaarta piilotetaan 50 kultaista pääsiäismunaa, jotka sisältävät kiinnostavia palkintoja. Ruotsin Göteborgissa alkunsa saanut ja jättisuosion saavuttanut tapahtuma järjestetään tänä pääsiäisenä ensimmäistä kertaa kaikkialla Pohjoismaissa.

Clarion Hotel Helsingin huoneet nyt varattavissa

Pääkaupunkiseudulle lokakuussa aukeavien Clarion-hotellien varausjärjestelmä on avautunut 21.1.2016. Varattavissa ovat Clarion Hotel Helsingin kaikki huoneet ja pian myös Clarion Hotel Helsinki Airportin huoneet. Myös molempien hotellien ravintoloihin voi tehdä varauksia. Hotellien kokoustilojen myynti käynnistyi vilkkaana jo vuoden 2015 puolella.

Clarion lisää henkilöstönsä määrää Suomessa – viisi uutta työntekijää

Hotellibrändi Clarion kasvattaa osaajajoukkoaan. Vantaalle lokakuussa avattavan Clarion Hotel Helsinki Airportin hotellinjohtajaksi on nimitetty Jaana Matikainen. Clarionin markkinointikoordinaattoriksi Suomessa on nimitetty Tuulia Hyvärinen. Myyntitiimissä uusina henkilöinä aloittavat Sanna Tienari, Riku Niemelä ja Janne Engberg.