Ohita

Uutisarkisto

Nordic Choice Hotels panostaa isosti vastuullisiin ruokaelämyksiin

Nordic Choice Hotels panostaa isosti vastuullisiin ruokaelämyksiin

Nordic Choice Hotels on luonut uuden organisaation vastaamaan konsernin ravintolatoimesta. Tavoitteena on kehittää nykyistä ravintolatointa sekä löytää uusia, innovatiivisia tapoja johtaa kehitystä kohti uusia, vastuullisia ja ennen kaikkea hyviä asiakaskokemuksia.

Harald Bjugstad-Holmin

Nordic Choice Hotels saa uuden kestävän kehityksen johtajan

Nordic Choice Hotels on rekrytoinut Harald Bjugstad-Holmin uudeksi kestävän kehityksen johtajakseen. Bjugstad-Holm työskenteli viimeksi norjalaisessa rahoitus- ja vakuutusyhtiössä Storebrandissa, jossa hänen tehtävänsä liittyivät kestävyyskysymyksiin taloudellisen kannattavuuden ja liiketoiminnan kehittämisen näkökulmista.

Clarion voted as the travel service provider of the year at Finnish Travel Gala

Clarion voted as the travel service provider of the year at Finnish Travel Gala

Clarion Hotel Helsinki hosted the Finnish Travel Gala on Friday, October 5th. The gala awarding travel operators and achievements was organized for the second time. Clarion was awarded as the travel service provider of the year in a vote conducted by the Association of Finnish Travel Agents AFTA.

Nollajätedrinkkejä ja Norppalive-lähetys jättiscreenillä: Clarion-hotelleissa vastuullisuus otetaan hauskasti tosissaan

Clarion haluaa auttaa vieraitaan vähentämään matkailusta aiheutuvaa ympäristökuormitusta hotellivierailun aikana. Jätkäsaaren ja Aviapoliksen Clarion-hotellit tekevätkin vastuullisuustekoja sekä paikallisesti Suomessa että maailmanlaajuisesti. Myös työntekijät saavat ehdottaa hyväntekeväisyys- ja vastuullisuustekoja, eikä johto ole koskaan sanonut niille ei.

Clarion-hotellit kannustavat kaupunkilaiset liikkeelle: Helsinkiin ja Vantaalle piilotetaan kiirastorstaina 200 kultaista munaa

Clarion-hotellien vuosittainen, suuren suosion saavuttanut pääsiäismunajahti järjestetään jälleen kiirastorstaina 29. maaliskuuta. Suomen kaksi Clarion-hotellia piilottavat Helsinkiin ja Vantaalle yhteensä 200 kultamunaa. Jokainen kultainen muna sisältää houkuttavan palkinnon, ja pääpalkintona on yö hotellin parhaimmassa sviitissä sekä illallinen Kitchen & Table -ravintolassa.

Nordic Choice Hotels -ketjulle kaksoisvoitto pohjoismaisessa matkailukilpailussa

Nordic Choice Hotels -ketjuun kuuluvassa, Clarion Hotel Helsingissä julkistettiin torstaina 15.3. Nordic Business Travel Awards -kilpailun tulokset. Clarion Hotel Helsinki tarjosi tilaisuudelle hulppeat puitteet ja onnistuneen illan kruunasi huippumenestys: Clarion-hotellit valittiin pohjoismaiden parhaaksi hotelliketjuksi.

Clarion Hotel Helsinki on Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikka – design kuuluu kaikille!

Clarion Hotel Helsinki täyttyy näyttelyistä ja tapahtumista Helsinki Design Weekin (7.-17.9.2017) aikana. Kaikille avoimet näyttelyt tuovat Helsingin Jätkäsaaren rannassa kohoavaan hotelliin lasitaidetta, valaisininstallaation ja korunäyttelyn. Lisäksi hotellin rantaterassi täyttyy hyljeveistoksista, ja designkävelykierrokset tutustuttavat kaupungin kiinnostavimpaan muotoiluun.

Clarion-hotellit ovat Helsinki Priden pääyhteistyökumppani ensimmäisenä hotelliketjuna koskaan

Suomen Clarion-hotellit ovat Helsinki Priden pääyhteistyökumppani vuonna 2017: viime vuonna alkanut yhteistyö on kasvanut laajaksi kumppanuudeksi, joka näkyy tänä kesänä niin hotelleissa kuin Pride-kulkueessakin. Tasa-arvo ja jokaisen oikeus olla oma itsensä ovat keskeisiä arvoja koko hotelliketjulle, ja Clarion on jo vuosia toiminut tiiviissä yhteistyössä Pohjoismaiden Pride-tapahtumien kanssa.

Näytä lisää