Ohita
Henrik Berghult
Henrik Berghult

Tiedote -

Stordalenin itsenäisten hotellien johtoon on valittu Henrik Berghult.

Petter Stordalenin palkittujen itsenäisten hotellien ylimmäksi johtajaksi Pohjoismaissa nousee Henrik Berghult. Nordic Hotels & Resorts -hotellien valikoima on kasvanut tasaisesti viime vuosina ja jatkaa kasvuaan Pohjoismaiden parhailla hotelleilla. Uusin tulokas on skoonelainen Falsterbo Strandbad -kylpylähotelli.

Nordic Hotels & Resorts -hotellivalikoimaan kuuluu 40 Pohjoismaiden arvostetuinta ja palkituinta hotellia, joiden helmiä ovat muun muassa Yasuragi, Copperhill Mountain Lodge, The Thief, Hotel Kämp ja Villa Copenhagen. Valikoima myös kasvaa tulevina vuosina. Syyskuussa avataan paljon mediahuomiota saanut Sommero Oslossa, ensi vuonna Tofta Beach & Spa Gotlannissa ja pian myös Falsterbo Strandbad Skoonessa.

Nyt tiedossa on myös, että Nordic Hotels & Resorts -hotellivalikoiman uudeksi operatiiviseksi johtajaksi on valittu Henrik Berghult. Hän siirtyy tehtävään Ruotsin Clarion Hotel -ketjun operatiivisen johtajan tehtävästä.

- Henrik on kaikissa aiemmissa tehtävissään parantanut hotellien kannattavuutta, asiakkaiden viihtyvyyttä ja ennen kaikkea työntekijöiden tyytyväisyyttä. Menestynyt hotellitoiminta syntyy juuri näistä kolmesta aineksesta. Siksi on ilo voida tarjota hänelle uusi haaste itsenäisten Nordic Hotels & Resorts -hotelliemme johtajana. Itsenäisten hotellien valikoimaan liittyy uusia hotelleja tulevaisuudessa. Henrikistä tulee vakaa ja selkeä johtaja, joka kehittää hotellien toimintaa, sanoo Nordic Choice Hotels -konsernin johtaja Torgeir Silseth.

    Tällä hetkellä Henrik Berghult toimii Ruotsin Clarion Hotel -ketjun operatiivisena johtajana. Hän on aiemmin työskennellyt muissa hotelliyhtiöissä, esimerkiksi hankintajohtajana The Rezidor Hotel Groupissa, jossa hänen vastuullaan olivat kansainväliset Radisson Blu-, Park Inn-, Regent- ja Missoni Hotels -ketjut. Sitä ennen hän toimi erilaisissa johtotehtävissä norjalaisomisteisessa Norlandia Hotels & Resorts -ketjussa Ruotsissa ja Norjassa. Berghult on opiskellut palvelujohtamista Lundin yliopistossa ja suorittanut johtamisen opinto-ohjelman Cornell University School of Hotel Administrationissa Yhdysvalloissa.

    - On suuri luottamuksen osoitus, että pääsen kehittämään Nordic Hotels & Resorts -hotellien toimintaa. Valikoima koostuu Pohjoismaiden parhaista ja arvostetuimmista hotelleista. Tehtävässä tarvitaan kykyä kehittää odotukset ylittävä asiakas- ja työntekijäkokemus. Kun nyt pandemian jälkeen siirrymme toiminnassa uuteen vaiheeseen, keskitymme erityisesti yksilöihin. Vain näin pystymme saamaan alan parhaat ja ystävällisimmät työntekijät, jotka takaavat tyytyväisimmät asiakkaat, sanoo Nordic Hotels & Resorts -valikoiman tuleva operatiivinen johtaja Henrik Berghult.

      Henrik Berghult siirtyy tehtävään 20.4.2022. Uuden tehtävänsä myötä hän nousee myös Nordic Choice Hotels -konsernin johtoryhmään.

      Lisätietoja antaa
      Henrik Berghult, tuleva operatiivinen johtaja Nordic Hotels & Resorts, +46 70 621 81 90

      Linkit

      Aiheet


      Strawberry koostuu laajasta hotellivalikoimasta, kokous- ja konferenssitiloista, ravintoloista ja kylpylöistä sekä tietenkin ainutlaatuisista jäseneduista. Yhteensä yli 225 hotellimme joukosta löydät tutut ketjumme Comfort Hotel®, Quality Hotel, Clarion Hotel® ja Clarion Collection® Hotel sekä yli 40 itsenäistä hotellia. Sovelluksemme, sivustomme ja jäsenyytesi kanssa hyppäät mukaan seikkailuun ja me lupaamme, että elämästäsi tulee entistäkin hauskempaa matkassamme! More to explore at strawberry.fi

      Yhteyshenkilöt

      Press enquiries Strawberry

      Press enquiries Strawberry

      Lehdistön yhteyshenkilö +46 76 108 01 32