Ohita
Kim A. Øverland
Kim A. Øverland

Tiedote -

Strawberry nimittää Clarion Hotels -ketjulle uuden Senior Vice Presidentin

Kim A. Øverland on nimitetty Senior Vice President -rooliin kaikille Clarion Hotels -ketjun hotelleille Pohjoismaissa. Øverland on kokenut tekijä hotellialalta ja siirtyy tehtävään viimeisimmästä roolistaan General Managerina norjalaisessa The Well -hotellissa Oslon edustalta.

Vain muutaman päivän jälkeen kun Kim A. Øverland oli nimitetty uuteen tehtäväänsä General Managerina The Well -hotelliin julkistettiin, että hän ottaakin vastaan pohjoismaalaisen roolin Senior Vice Presidentinä Clarion Hotel -ketjulla.

- On toki hiukan erikoista irtisanoutua niin varhaisessa vaiheessa uuden työtehtävän alettua, mutta tämä mahdollisuus oli sen verran ainutlaatuinen ja tulee eteen kenties vain kerran elämässä. Tunnen Clarion Hotelsin ensiluokkaisena premium-merkkinä pohjoismaalaisten hotellien kentässä. Se, että saan olla mukana kaikessa tässä jännittävässä mitä Strawberrylla on edessään teki valinnasta helpon – tästä mahdollisuudesta oli mahdotonta kieltäytyä, sanoo Kim A. Øverland.

Clarion Hotel -ketju koostuu tällä hetkellä 33 eri hotellista Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa ja ketjuun avautuu pian viisi uutta hotellia. Ketju tunnetaan sen kokonaisvaltaisesta palvelustaan tarjoten ravintoloita, baareja, hyvinvointiosastoja ja kylpylöitä. Lisäksi hotellit sijaitsevat aina tarkoin suunnitellusti, joko aivan ydinkeskustan tuntumassa tai lentokenttien läheisyydessä.

- Clarion Hotel on Strawberryyn kuuluva ketju, joka tarjoaa sen pienen extran arjen keskelle. Jotta voimme tehokkaasti johtaa Clarionin kehitystä, antaa työntekijöillemme parhaat mahdolliset edellytykset aina laadukkaan palvelun tarjoamiseksi vieraillemme sekä varmistaaksemme, että saavutamme kunnianhimoiset tavoitteemme, emme voineet löytää tehtävään parempaa kuin Kim Øverland. Olen äärimmäisen onnellinen, että hän päätti lähteä tälle jännittävälle seikkailulle johtamaan Clarion Hotelleja, kommentoi Katalin Paldeak, hotelliketjujen Chief Operating Officer Strawberrylla.

Øverland on työskennellyt suurimman osan urastaan Norjassa, aluksi Quality Spa & Resort Holmsbussa, jossa hän myös sai ammatillisen koulutuksen hotellialaan. Tämän jälkeen hän jatkoi tehtäviä Norefjell Ski & Spa ja Kragerø Resortissa. Jatkoa tälle löytyi Fredensborgissa ja Canicassa ennen siirtymistä Strawberrylle lyhyen ajan jälkeen The Well -hotellissa, jossa hän myös kuului yrityksen hallitukseen.

- Jätän nyt taakseni upean hotellin ja kylpylän sekä sen mahtavat työntekijät. Toivon heille kaikkea hyvää ja onnea jatkoon. Joskus mahdollisuudet työtehtäviin tulevat odottamattomasti ja täysin arvaamatta. Strawberryn asettamat tavoitteet ovat ainutlaatuiset ja jännittävimmät mitä matkailuala koko Pohjois-Euroopassa on nähnyt. Mahdollisuus olla mukana tässä tarinassa on minulle, joka on aina nauttinut työskentelystä tällä alalla, täydellinen unelmien täyttymys, sanoo Øverland.

    Aiheet

    Kategoriat


    Strawberry koostuu laajasta hotellivalikoimasta, kokous- ja konferenssitiloista, ravintoloista ja kylpylöistä sekä tietenkin ainutlaatuisista jäseneduista. Yhteensä yli 225 hotellimme joukosta löydät tutut ketjumme Comfort Hotel®, Quality Hotel, Clarion Hotel® ja Clarion Collection® Hotel sekä yli 40 itsenäistä hotellia. Sovelluksemme, sivustomme ja jäsenyytesi kanssa hyppäät mukaan seikkailuun ja me lupaamme, että elämästäsi tulee entistäkin hauskempaa matkassamme! More to explore at strawberry.fi

    Yhteyshenkilöt

    Jonathan Blom

    Jonathan Blom

    Lehdistön yhteyshenkilö Communications Advisor +46 76 108 01 32